Kahramanmaraş Merkezli 2 ayrı deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Depremde binlerce kişi hayatını kaybederken bölgede bulunan Trabzonlulardan acı haber gelmeye devam ediyor. 

Taka Gazetesinde yer alan habere göre depremde hayatını kaybedenlerden biri de Adıyaman’da doktor arkadaşı ile birlikte güzellik merkezi açan Trabzon Arsinli Nuray Akyüz

Birkaç yıl önce Şanlıurfa’dan Adıyaman’a gelen ve doktor arkadaşı ile Güzellik merkezi açan Nuray Akyüz’ü deprem 4 katkı evinin teras katındaki dairesinde yakaladı ve Nuray enkaz altında kaldı. İki günlük çalışmanın ardından ise çıkarıldı ama bedeni soğuk ve cansızdı. 

ÖLÜM YOLCULUĞU

Nuray Akyüz  mesleğine İzmir’de başlamış  ardından Şanlıurfa’ya gitmiş ve orada Trabzonlu arkadaşları ile güzel bir grup kurmuştu. 

Her soruna bir çare üreten bir kadındı. Son olarak Adıyaman’da doktor arkadaşı ile Özel bir güzellik merkezi kurmuş ve hizmete vermeye başlamıştı. Pazartesi sabah saat 04.17’deki 7.7 

büyüklüğündeki depremle kaldığı 4 katlı apartman çöktü ve enkazın altında kaldı.

Ailesi koştu ama dün cansız bedeli çıkarıldı. Hem Urfa hem de Adıyaman’dan arkadaşları gün boyu paylaşımlar yaptılar: ‘Sensiz günlerimi nasıl geçecek, güzel yürekli kardeşim, seni çok özleyeceğiz’ Nuray Akyüz’ün Arsin Harmanlı mahallesinden olduğu ve bugün cenazesinin son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi. 

Editör: Haber TS