Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi sinema filmi oluyor. Peki, Aşk-ı Memnu yeni oyuncuları kimler? Aşk-ı Memnu yeni versiyonu ne zaman izlenebilecek?

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi, 2008-2010 yılları arasında Ay Yapım imzasıyla Kanal D'de ekrana gelmişti. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerini paylaştığı fenomen dizi, yıllar sonra sinemaya uyarlanıyor. Aşkı Memnu yeni versiyonu bir sinema filmi olarak çekilecek ve kadro belli oldu. Peki, Aşk-ı Memnu yeni oyuncuları arasında kimler var? Yeni Bihter ve Behlül belli oldu!

TAFF Pictures imzalı filmde Bihter Ziyagil karakterine Farah Zeynep Abdullah, Behlül Haznedar karakterine Boran Kuzum hayat verecek. Hazal Kaya'nın canlandırdığı Nihal karakterini Helin Kandemir canlandıracak. Biher ve Peyker'in annesi Firdevs Yöreoğlu'nu Hande Ataizi, Beşir karakterini Çukur'la tanınan Lorin Merhart, Matmazel Denise karakterini Ebru Özkan canlandıracak.

Cast çalışmaları tamamlandı ve oyuncular sete çıkıyor. Filmin ne zaman ve hangi platformda veya sinemalarda gösterime gireceği henüz belli değil. Yeni Aşkı Memnu filminin konusu da açıklanmadı.

Editör: Didem Bektaş