AVM'ler Aşılama için Hazır

Abone Ol

Büyükşehirler başta olmak üzere alışveriş merkezleri aşılamaya yer tahsisi için hazır olduklarını duyurdu.

Aşılamada yoğunluk yaşanması halinde AVM'ler, yer ayırmaya hazır olduklarını bildirdi. stanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirler dahil bütün İl Sağlık Müdürlükleriyle iletişim halinde olduklarını belirttiler. Bazı illerde henüz buna gerek olmasa da, talep halinde yer tahsis etmeye hazırlar.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, bu uygulamaya Gaziantep'te başlandığını, Van'da da devam ettiğini açıkladı.

Altaş, İstanbul'daki birçok AVM'nin de aşılama için alan tahsis etmeye hazır olduğunu bildirdi. Altaş, tam kapanma sürecinin ardından alışveriş merkezlerine ilginin arttığını da söyledi.

Günlük 4 milyon 500 binlere gerileyen AVM ziyaretçi sayısının arttığı ifade edilirken, cirolarda yüzde 80'lerin yakalandığı ve beklentilerin karşılandığı ifade edildi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }