Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un ayrılık sebebi ortaya çıktı.

Magazin gündeminde ortaya atılan bir haber, iki ünlü oyuncunun ayrılık sebebini ortaya çıkardı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz hayranları, Ekim ayında 1 yıllık ilişkilerini noktalayan ünlü çift için sosyal medyada sayısız paylaşımda bulundu. İddiaya göre, Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz'u mesleği için bir kalemde sildi.

TRT 1'in Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterini canlandırması için ilk teklif Turan'a gitmişti. Navruz ise bu bilgiyi öğrenir öğrenmez yapımcıyla sevgilisinden gizli görüşerek başrol erkek oyuncusu oldu. Navruz'un isteği sevgilisiyle birlikte aynı dizide rol almaktı. Fakat, Alp Navruz'un kendisinden habersiz bir şekilde böyle bir hamle yapması Ayça Ayşin Turan'ı kızdırdı.

Ada Masalı dizisinden sonra tekrar sevgilisiyle aynı projede yer almak istemeyen güzel oyuncu, Navruz'un bu hareketini affetmedi ve üzerine bir de kıskançlık mevzusu geldi. Ekin Koç'la bir filmde rol alan Turan, o dönem sevgilisi tarafından kıskanılmıştı. Belli bir süre daha ilişkilerine şans veren iki ünlü oyuncu, Yürek Çıkmazı dizisi sebebiyle ayrılık kararı aldı.

Editör: Didem Bektaş