Salaş giysilerde rahatlık en önemli faktördür. Zihninizi özgür hissedeceğiniz parçalara odaklarsanız, salaş bir kıyafetiniz olur. Bol ve rahat kıyafetleri giyerken kesimi nedeniyle sizi etkilemeyen tercihler yapmak, salaş tesettür giyim tarzına doğru yapılan bir hamledir. Hemen hemen her kıyafet için size salaş kesimler sunuyoruz. Ayşegül Güneş Butik'te vücudun bir parçası olan tesettür giymenin bir diğer avantajı da her mevsime uygun giysiler bulabilmenizdir. Ayşegül Güneş Butik'ten satın alabileceğiniz kıyafetler sayesinde kendinizi her mevsim rahat ve şık hissedebilirsiniz.

Salaş Tesettür Detaylı Kombin Önerileri

Ayşegül Güneş Butik'ten aldığınız salaş tesettür parçalarını farklı şekillerde kombinleme imkanınız var. Paçaları geniş kesimli jeanler ile bol, uzun bir tunik veya gömlek ile kombinlenebilir. Dilerseniz mevsime göre uzun kaban, salaş hırka, salaş ceket vb. giyebilirsiniz. Bu sayede şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Eğer tesettürün salaş modasından esinlenerek tek parça giyinmek istiyorsanız dökümlü elbiseler sizin için en uygun seçeneklerden biri olabilir.

Tasarım Kimono

Enfes tasarımları ile Ayşegül Güneş mağazalarında geniş yer kaplayan tasarım kimono, kadim geçmişiyle sizi kendine hayran bırakacak. Doğuş yeri aslında Japonya olan kimono, sonunda dünyayı sardı ve moda endüstrisinde önemli bir yer edindi. Kimono, yüzyıllar boyunca gelişen farklı kesim ve tarzlarda gardroplarda yer alan geleneksel bir Japon giysisidir. Genellikle ayak bileklerine kadar uzanan, geniş kollu ve düz yakalı kimono, günümüzde daha kısa boyun, daha uzun boyun veya farklı boyun kesimleri ile tasarlanmakta ve birçok farklı konsepte uygun şekilde dikilmektedir. Plaj giyiminden sokak giyimine ve tesettür giyime kadar şık bir görünüme kavuşabilen kimonolar, yaz veya kış mevsimleri için favori bir seçim olabilir. Tasarım kimonoların birçok modelinin yer aldığı Ayşegül Güneş Butik sayesinde, tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Kimono Hangi Aksesuarla Kullanılabilir?

Ayşegül Güneş Butik sayesinde gardrobunuza ekleyeceğiniz tasarım kimonolar, hemen hemen her aksesuarla kombinlenebiliyor. Kemer ya da kuşak ile sıklıkla tercih edilen kimonoları; fötr şapka, plaj  hasır şapka gibi popüler aksesuarlarla da kombinleyebilirsiniz. Kendi tarzınıza ve kimono tasarımınıza uyum sağlayarak her çantayla şık görünebilirsiniz. Kolye, küpe, yüzük ve bilezik gibi aksesuarları kimonolarınıza uyum sağlamak için kullanabilirsiniz.

Editör: Ersin Tanitim