Trabzon vefa buluşması için toplanan vatandaşlara seslenen Bakan Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçim gününe az bir zaman kala önemli açıklamalarda bulundu. "Ya teröristlerin güç verdiği ittifak ya da onlarla mücadele eden Erdoğan iktidar olacak" dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Ortahisar'daki bir restoranda düzenlenen büyük vefa buluşmasında şu konulara değindi...

İktidara geldiklerinde AK Parti olarak Türkiye ve Trabzon geleceği için çalışacaklarını, herkesin tecrübe ve bilgisine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Bakan, "Şu andan itibaren Trabzon'dan ve tüm milletimizden alacağımız büyük destekle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye her zamanki gibi devam edeceğiz. Bir Trabzonlu olarak bütün Türkiye'de Trabzonlunun verdiği sorumlulukla imza attık. İnşallah bundan sonra da Trabzonluların destekleriyle çok daha büyük işler yapacağız." diye konuştu.

Trabzon vefa buluşması kapsamında, Zigana Tüneli, Güney Çevre Yolu ve diğer projelerle ilgili de ayrıntı veren Bakan Adil Karaismailoğlu, gelecek günlerin çok güzel olacağının altını çizdi.

Editör: Didem Bektaş