Gençlere seslenen Karaismailoğlu, 30 günden geri saymaya başladıklarını, durmadan koşturacaklarını söyledi. "Bizim sevdamız memleket sevdası" diyen Karaismailoğlu, "Milletimizin efendi, siyasilerin hizmetkar olduğunu hiç bir zaman unutmadık" ifadelerini kullandı.

Türksat 5A ve Türksat 5B uydusunun bir yıl içinde uzaya fırlatıldığına dikkati çeken Karaismailoğlu, önümüzdeki yılların 5G ve 6G'li yıllar olacağını ifade etti. 

2053 ve 2071 hedefine ulaşmak icin çok büyük oy farkıyla seçimlerin kazanılması gerektiğini kaydetti. Bakan Karaismailoğlu, "Büyük güçlü Türkiye adımlarını atmalıyız. Gençler, Türkiye Yüzyılı'na doğru adımlarla doğru adamla koşmaya hazır mısınız" dedi.

IMG_1490

Bakan Karaismailoğlu, ardından Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nın iftarına katıldı. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını aktaran Karaismailoğlu, "Milletimizden aldığımız destekle milletimize hizmet ediyoruz. Son 20 yılda Türkiye'de önemli işler yapıldı. Bu önemli işler sayesinde ülkemiz gelişti, Türkiye büyüdü. Konforumuz arttı, vatandaşımızın yaşam kalitesi arttı. Bu hizmetler sayesinde ülkemizdeki istihdam artıyor, üretim artıyor ve Türkiye'nin dünya konjektüründeki yeri artıyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde önemli işler yapmaya devam ediyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var" değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber TS