Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yapımı büyük ölçüde tamamlanan otogarı inceleyerek çalışanlarla iftar açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon il başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman da eşlik etti.

Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada “Kaliteli ve güvenli yollar sayesinde çok sayıda insanımızın canını kurtarıyoruz. Ama yeterli değildir. Daha da iyisi olmalıdır. 14 Mayıs çok önemli. Bu kadar güzel işlerin yapılması çok önemli. Güçlü irade ve lider gerek. Her yerde projeler yapılıyor. Bitirdiklerimiz var. Çoğunu yerinde açamıyoruz, vaktimiz yok. Tam bir sanat eserleri üretiyoruz. Bir taraftan depreme dayanaklı ve teknolojik üretimler yapıyoruz. İnsanlar burada bulunmaktan zevk alıyor. Bunların sürmesi için yetki istiyoruz. Hedef büyük güçlü Türkiye. Bu doğrultuda devam edeceğiz. Türkiye'nin dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri olmasını amaçlıyoruz. Bundan 20 yıl önce sadece 30 milyon uçak yolcusu vardı. Şu an bu rakam 230 milyona çıktı. Şimdi hakikaten halkın yolu oldu. Büyüklerimizin desteği ile yatırımlar sürecek. Bu sene de Ramazan bitti. Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Nice huzurlu bayramlar temenni ediyorum.” dedi.

İftar sonrasında çalışanlarla sohbet eden Bakan Karaismailoğlu hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber61)

bakan-karaismailoglu-trabzonun-yeni-otogarini-ziyaret-etti-3

Editör: Haber TS