AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, seçim haftasında Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 14 Mayıs 2023 Pazar günkü seçim öncesinde memleketi Trabzon'da çalmadık kapı bırakmadı. AK Parti Trabzon milletvekili adayı Bakan Karaismailoğlu, "Provokasyonlara dikkat! 6 günümüz kaldı, uyanık olmamız lazım. Bunlar her tür rezilliği yaparlar, bizi birbirimize düşürürler" diyerek muhalefete karşı halkı uyardı.

Bakan Adil Karaismailoğlu'nun bugünkü ziyaret adresi Arsin Organize Sanayi Bölgesi oldu. Buradaki fabrikaları ziyaret eden Karaismailoğlu, seçim öncesi kritik açıklamalarda bulunuyor.

TEK DERDİMİZ MİLLETİMİZİN GELECEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kadrosuna karşı ittifakı eleştiren Bakan, "Allah kimseyi bunların eline düşürmesin. 21 yıldır ülkesi için didinen Cumhurbaşkanımız ve kadrosundaki bizler, ittifakın her tür oyununa karşı uyanık olmalıyız. Bizim tek derdimiz var, milletimizin geleceği" şeklinde konuştu.

Santa Yolu çalışmalarına başlayacaklarını da söyleyen Adil Karaismailoğlu, Arsin ilçesinin gelişmesi için el birliğiyle çalıştıklarından bahsetti. Arsin'de muhtar ve esnafla bir araya gelen Karaismailoğlu, provokasyonlara karşı hazırlıklı olunması gerektiğinin altını çizdi.

Editör: Didem Bektaş