AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, bayramın ilk günü Of'ta hasta ziyaretinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, memleketi Trabzon'da seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor. AK Parti Trabzon 1'inci sıra Milletvekili adayı Bakan Karaismailoğlu, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Of ilçesinde bir hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Of ilçe teşkilatındaki meslektaşlarıyla da bayramlaşan Bakan, Türkiye'nin son 20 yılda eski Türkiye olmadığını, büyük bir ilerleme kaydedildiğini belirtti.

Son 1 yıldır devam eden Rusya-Ukrayna savaşında iki devletle görüşen tek liderin Cumhurbaşkanımız olduğunu ifade eden Adil Karaismailoğlu, bu istikrarın sebebini güçlü lidere bağladı ve "Bu istikrarın devam etmesi gerekiyor" dedi.

14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Adil Karaismailoğlu, o günün mazlumların bayramı olacağını açıkladı. Trabzon milletvekili adayı, "Biz terörden çok çektik. Önümüzde ittifak adıyla yine terör var. Bu bir memleket meselesi. Of'tan çıkacak sonuç çok önemli. İnşallah şer ittifakını sandığa gömeceğiz. Sandığımıza, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Dernekpazarı ilçesine geçerek ziyaretlerini sürdürdü.

Editör: Didem Bektaş