Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Ganita-Faroz projesi ile otogar projesinde incelemelerde bulundu. 

Karaismailoğlu'na Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları eşlik ederken yeni otogarda düzenlenen iftar programında çalışanlar da yer aldı. 

Başkan Zorluoğlu, Otogar projesiyle ilgili, "İlerleyen günlerde açılışını yapacağımız bu otogar bölgenin simge yapılarından biri olacak. Trabzon'a çok yakışacak" dedi. 

Ganita-Faroz projesiyle ilgili bilgiler veren Zorluoğlu, "Burası da muhteşem oldu. İnşallah 30 Nisan'da açılışını gerçekleştireceğiz. Ben çok etkilendim. Muhteşem bir alan oluştu. Yaklaşık 3 km'lik rekreasyon alanı 200 bin metrekarelik düzenleme olarak herkesin kendine faydalanabileceği bir yer oluştu. Şiddetle tavsiye ediyorum. 29 Nisan'da ayrıca Kadın Yaşam Merkezi'ni açacağız. Orayı da vatandaşımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu. 

whatsapp-image-2023-04-19-at-200903-1

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Genç kardeşlerimi görünce heyecanlanıyorum. Gençlerle çalışan dinamik bir bakanlığı yönetiyorum. Mesaimizin önemli bölümü şantiyelerde geçiyor. Vatandaşımıza konforlu yapıları yaptığımızda yıllarca süren yorgunluklar bir anda gidiyor. Yaptığımız işler insanların hayatını kolaylaştırıyor. Bakanlık olarak tam 5000 tane şantiyemiz var. Tam 700.000 tane çalışma arkadaşımız var. Yaptığımız işler vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Bize hizmet etme fırsatı verilince biz de şehrimize hizmet etmek için yoğun bir mücadele verdik. Daha iyi hizmet etmek için sayın cumhurbaşkanımız da bizi Trabzon'dan sorumlu kıldı. Bundan sonra daha büyük projeler yapacağız inşallah" dedi.

Editör: Haber TS