Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

Hastane inşaatinde inceleme yaptıktan sonra basın açıklaması yapan Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olan Trabzon Şehir Hastanesi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Akyazı Stadyumu ile birlikte Trabzon'un en önemli yapılarından olan 275 bin metrekarelik alana kurulacak 900 yatak kapasiteli hastanenin daha sonra 1500 yatak kapasitesine ulaşacağını anlattı. 
Bakan Adil Karaismailoğlu, 2500 araçlık otopark, 33 ameliyathane ve modern bir teknik altyapı içerecek olan şehir hastanesinin kısmetse 22 Şubat 2025 tarihinde açılacağını müjdeledi.

Trabzon AK Parti milletvekili adayı Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'un böyle yatırımları hak ettiğini, Trabzon için çalışmaya devam edeceklerini basın mensuplarına açıkladı. 

"Buradaki yaşam kalitesini yükseltmek, vatandaşlarımızın ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak üzere yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ankara-Sivas Hızlı Tren hattını hizmete açacağız. Yarın 3 ilimizde vatandaşlarımızı buluşturacağız" diyen Adil Karaismailoğlu, Türkiye'de ulaşımdaki çalışmalara da kısaca değindi.

Editör: Didem Bektaş