Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşemsi sona erecek olan ve bordo mavili takımın teklifini kabul etmeyen Bakasetas'ın ismi Fatih Terim'in anlaştığı Panathinaikos ile anılıyordu.

Bir gazetecinin kendisine yönelttiği "Süper Lig'den herhangi bir ismi transfer etmek istiyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Terim "Bakasetas" ismini verdi.

Yunan ekibine imza attıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fatih Terim'e Bakasetas ve Belhanda ile alakalı basında çıkan iddialar soruldu.

3 Ezeli Rakip Aynı Futbolcuyu İstiyor 3 Ezeli Rakip Aynı Futbolcuyu İstiyor

Fatih Terim, "1 ocak itibariyle resmi transfer dönemi başlıyor. Sayın sportif direktörümüz ile beraber bu mevzuları konuşuyoruz. Eğer ilgilendiğimiz bir şey olursa, bunu bizim ağzımızdan duymanızda yarar var. Doğruyu biz söyleriz. Konuşuyoruz ama şuanda herhangi bir kararımız yok. Bunun bir tek sebebi var, mevcut takımımı görmeden herhangi bir karar vermek istemiyorum çünkü ben oyuncularıma güveniyorum. Daha 3 gün oldu takımda kimi istemeyebilirim ki. Eğer bir yere ihtiyacımız olursa ki iki stoperimizin sakat olduğunu unutmayalım. Eğer takım içerisinden yapabilirsem değişik mevkilerden tamamlayabilirim ve transfere gerek kalmaz. Transferin memleketi olmaz, kendi ülkemizden de doğu transferi yapabiliriz. Belhanda büyük ihtimalle Katar’a gidiyor." İfadelerini kullandı.