Trabzonspor’un Yunanistanlı oyuncusu Anastasios Bakasetas, futbol kariyerini noktaladığını açıklayan ve Alanyaspor maçı ile son kez Trabzon’da taraftarlara veda eden, Slovak yıldız Marek Hamsik’e veda etti.

Sosyal medya hesabından Hamsik ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Bakasetas, “Son iki yıldır, her hareketini takip ettim, mümkün olduğunca çok şey elde etmeye çalıştım. Hamsik ile sahayı ve soyunma odasını paylaşmak büyük bir onurdu ve Marek'i tanımak bir zevkti. Her şey için teşekkürler...” dedi.

Bakasetas şu ifadelere yer verdi;

“Marek Hamsik. Yaşayan bir efsane. Futbol dünyası bir oyuncu olarak kalitenizin ve başarılarınızın çok iyi farkında. Ama spot ışıklarının dışında olduğun kişi, seni daha da büyük yapan şey. Yanında iki yıl geçirmek nasip oldu. Benim rol modelim olduğun bir dönem.

Gerçekten mütevazı olup herkese en büyük saygıyı göstererek başarıyı yönettiğini görmek ilham kaynağıdır. Bana futbolda şans olmadığını öğrettin. Saha içinde ve dışında bağlılık ve günlük sıkı çalışma ile ilgili her şey bu. Futboldaki son gününe nasıl yaklaştığına bile hayranım. Her zaman olduğu gibi aynı tutku ve iyimserlikle.

Son iki yıldır, her hareketini takip ettim, mümkün olduğunca çok şey elde etmeye çalıştım. Hamsik ile sahayı ve soyunma odasını paylaşmak büyük bir onurdu ve Marek'i tanımak bir zevkti.

Her şey için teşekkürler...”

bakasetastan-hamsike-veda-her-hareketini-takip-ettim

Editör: Haber TS