TRT 1 ekranının sevilen dizisi Balkan Ninnisi, gelecek haftadan itibaren boyut değiştiriyor. İşte, Balkan Ninnisi 8. bölüm fragmanı ile birlikte izleyicileri bekleyen yeni gelişmeler...

BALKA NİNNİSİ DİZİSİNDE NELER OLACAK?

Makedonya'nın Üsküp şehrinde çekilen TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi, izleyiciden tam not almayı başardı. Salı akşamlarının sevilen dizisinde Jovanka ile Ertan'ın saf aşkı herkesin beğenisini kazandı. Dizinin 8. bölümünde işler değişmeye başlıyor. 16 Ağustos Salı akşamı ekrana gelecek olan Balkan Ninnisi 8 bölüm tüyoları sizlerle!

Etkileyici oyunculuk performansları ve usta isimlerin kadroda yer almasıyla eğlenceyi ve aşkı anlatan Balkan Ninnisi'nde, gelecek hafta neler olacak? Dizinin yeni bölümünde yine komik sahnelerle birlikte duygu yüklü anlara tanıklık edilecek. Güldaniye halanın konağa gelişiyle tüm dengeler zaten değişmişti. Halanın Ertan'ı evlendirmek istemesi Jovanka'yı nasıl etkileyecek? İzleyici, bu çiftin vereceği zor sınavı merakla bekliyor.

Öte yandan konaktakiler tapunun gerçek çıkmasıyla birbirine girdi. Aileden kimin gideceği tartışmaları sonucunda Daniel ile Süleyman arasında bir anlaşma yapılıyor.

Jovanka ise evlendirilmek üzere olan Ertan'a karşı duygularının karşılıksız olduğunu düşünüp uzaklara gitmek istiyor.

İşte, gelecek haftanın önemli ipuçlarını veren Balkan Ninnisi 8. bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş