Olay Kredi sayesinde artık bankaların en uygun kredi faiz oranlarını hemen öğrenebilirsiniz. Bankalar arasında kaybolmak zorunda kalmadan düşük faizli kredi kampanyalarını tek bir adreste görebilirsiniz. Üstelik kredi türüne, vadesine ve kredi miktarına göre hesaplama yaparak ne kadar taksit ödeyeceğinizi öğrenebilir ve kredi detaylarını da görebilirsiniz.

Türkiye’de birçok banka tarafından günümüzde avantajlı oranlarla kredi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Bu kapsamda yer alan konut, ihtiyaç, KOBİ ve taşıt kredilerinde faiz oraları ise güncelleniyor. Gelir durumunuza göre esnek geri ödeme seçeneklerine sahip ve düşük faiz oranları olan kredileri kullanmak için kredi faiz oranları ekranından tüm bankaları anında karşılaştırabilir ve oranları reklamsız bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Banka kredilerinin yanı sıra mevduat oranları ve diğer kampanyalardan da haberdar olmanız mümkündür.

Güvenilir Kredi Faiz Oranı Karşılaştırma Ekranı

Bankaların kredi faiz oranlarının sürekli değişmesi nedeniyle gerçek oranlara ulaşmak çoğu zaman zahmetli olmaktadır. Gelir durumuna göre en uygun krediyi araştıran vatandaşlar ise taksit ödemeleri sırasında herhangi bir sürpriz yaşamamak için önceden kredilerin tüm detaylarını araştırmaktadır. Bu araştırmalarınızda en uygun kredi seçeneklerini sizlere sunan Olay Kredi sayesinde güvenle kredi hesaplamalarınızı yapabilirsiniz.

Günlük kredi faiz oranlarını takip edebilir ve ihtiyaç kredisinden esnaf kredilerine kadar farklı tüm kredi türleri arasından en uygun seçenekleri bulabilirsiniz. En güvenilir kredi karşılaştırma sitesi olarak reklamsız ve ücretsiz bir şekilde hizmet veren Olay Kredi’nin özel tekliflerden de yararlanabilirsiniz. Ayrıcalıklı oranlardan faydalanarak uygun geri ödeme seçenekleriyle en uygun finansman seçeneklerini kullanmanız mümkündür. Düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleriyle tüm bankaların avantajlı kredi seçeneklerini tek bir adreste görebilirsiniz.

Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

İhtiyaç kredilerinde bankaların yarışı devam ediyor. Bireysel ihtiyaçlarına göre özel ihtiyaç kredisi fırsatlarını bulmak isteyenlerin anında ihtiyaç kredileri arasında karşılaştırmalarını yaparak en uygun seçeneklerden faydalanmaları sağlanabiliyor. Bu kapsamda ister kamu ister özel bankaların güncel oranlarını karşılaştırmanız mümkündür.

En uygun ihtiyaç kredisi oranlarının yer aldığı platform üzerinde kullanılmak istenen kredi miktarına göre sınırlama da yapılabilir.

·         3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredileri

·         Faizsiz İhtiyaç Kredileri

·         Anında İhtiyaç Kredisi Fırsatları vb.

Bankaların birçok farklı türde sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları arasından doğru tercihi yapmak için kredi vadesi ve miktarına göre hesaplama işlemlerinin yapılması gerekecektir. Esnek geri ödeme seçeneklerine sahip ihtiyaç kredilerini karşılaştırarak bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan kredi türüne anında başvurunuzu yapmanız mümkündür. Düşük taksit ödemelerinden yararlanmak için en uygun faiz oranlarını karşılaştırmanız gerekecektir.

Yeni Konut Kredisi Faiz Oranları

İlk defa ev satın alacaklar veya yeni bir ev sahibi olmak isteyenler için birçok farklı konut kredisi türü sunuluyor. Bir yandan kamu bankaları aracılığıyla devlet destekli konut kredileri sunulurken, diğer yandan özel bankalar tarafından peşinatsız veya uygun ödeme koşullarına sahip kredi paketleri duyurulmaya devam ediyor.

Yeni konut kredileri kapsamında bankaların sunduğu avantajlı kredi paketlerinden bazıları ise kısaca şunlardır:

·         Sıfır Konut Kredisi

·         İkinci El Konut Alım Kredisi

·         Peşinatsız Konut Kredisi

·         Kentsel Dönüşüm Kredileri

·         İnşaat Tamamlama Kredisi

·         İşyeri Kredileri vb.

Evin tamamına kredi veren bankalar sayesinde günümüzde belirli kredi şartlarını karşılayan kişiler cazip geri ödeme seçeneklerinden ve oranlardan faydalanabiliyor. Bu kapsamda en uygun konut kredisi veren bankaları Olay Kredi’nin ‘’Konut Kredisi’’ ekranı üzerinden araştırarak bankalar arasında karşılaştırmanızı yapabilirsiniz.

Taşıt Kredisi Hesaplama ve Karşılaştırma

Taşıt kredisi ihtiyaçlarında otomobil sahibi olmak isteyenlere sıfır km, ikinci el taşıt veya doğa dostu taşıt satın alımları için farklı kredi seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda uygun vadelerde ödemelerini gerçekleştirmek isteyenler krediler arasında karşılaştırma yaparak en doğru sonuçlara ulaşabiliyor.

Taşıt kredilerinde de yine güvenilir kredi karşılaştırma ekranı üzerinden işlem yaparak en düşük faiz oranlarına sahip kredileri görüntüleyebilirsiniz. Banka kredileri arasından doğru tercihleri yapmak için kredi faiz oranları kadar geri ödeme seçeneklerinin de neler olduğunun belirlenmesi gerekecektir. 48 aya kadar vade seçenekleri ve uygun taksit planları ile ödemelerini yapmak isteyenler için en uygun taşıt kredisi seçeneklerini sunmaya devam ediyoruz.  

En Uygun Esnaf Kredisi Seçenekleri

İşletme sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik uygun esnaf kredileri duyurulmaya devam ediyor. KOBİ ve esnaflara yönelik hazırlanan bu tür kredi paketlerinden yararlanarak işletme sahiplerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanabiliyor. Bu kapsamda uygun vade ve esnek geri ödeme planları da sunuluyor.

İşletmelerin mevcut gelir akışına göre tercih edebilecekleri özel kredi seçenekleri sayesinde iş geliştirme veya yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesi gibi sorunların çözümü hedefleniyor. Düşük faizli kredi seçeneklerinden faydalanmak isteyen işletme sahiplerinin bankalar arasında karşılaştırmalarını yaparak işletme kredilerini tercih etmeleri mümkündür. Bu kapsamda Olay Kredi’nin kredi karşılaştırma ekranı kullanılarak en hızlı sonuçların alınması mümkündür.  

En Yüksek Mevduat Faiz Oranları

Bankaların avantajlı faiz oranlarından yararlanarak birikimlerini durduğu yerde katlamak isteyenler için mevduat faiz oranları en iyi seçenekleri sunuyor. Bu kapsamda 32 günlük vadeli mevduat hesapları başta olmak üzere farklı vadelerde açılacak tüm hesaplar iyi bir gelir kapısı oluyor.

Türkiye’deki birçok kamu ve özel banka arasında mevduat faizleri yarışları en çok TL veya döviz birikimlerini değerlendirmek isteyenlere yarıyor. Bu kapsamda en yüksek mevduat hesaplarından faydalanarak vatandaşların aylık yüksek faiz getirisinden yararlanması sağlanıyor. Banakların mevduat hesapları arasında da karşılaştırmalar yaparak birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz banka hesaplarını tercih edebilirsiniz. En yüksek hoş geldin faizini veren bankalara güvenle paranızı yatırabilirsiniz.  

Anında Kredi Kartı Veren Bankalar

Kredi kartlarının kullanımının her geçen gün yaygınlaşması sayesinde bankalar çok daha avantajlı kredi kartı kampanyalarına imza atmaya başladılar. Bu kapsamda başta yüksek puan kazandıran kredi kartları en çok tercih edilen kredi kartı türleri arasında yer alıyor. Bankkart Lira, MaxiPuan, WorldPuan gibi ekstra kazançlar her harcamaya özel kredi kartlarına tanımlanıyor.

Anında kredi kartı veren bankaların en avantajlı kredi kartlarını hemen karşılaştırarak kredi kartı başvurusu adımlarını takip edebilirsiniz. Mobilden veya internet bankacılığı aracılığıyla da avantajlı kredi kartlarına başvuru yapmak isteyenlerin işlem adımlarını takip etmeleri mümkündür. Taksit imkanları, indirimler ve cazip birçok kampanyayı sunan bankaların kredi kartı fırsatlarını tek bir adresten güvenle görebilir ve kredi kartı başvurularınızı anında yapmaya başlayabilirsiniz.

En Hızlı Kredi Onayı ve Başvuru Fırsatları

En hızlı kredi başvurusunu yapmak için bankaların güncel kredi faiz oranları ve kampanyalarını takip etmeniz gerekmektedir. olaykredi.com adresinden güncel kredi faizlerini karşılaştırarak size en uygun kredi fırsatını görüntüleyebilirsiniz.

İhtiyaç kredilerinden konut kredilerine, taşıt kredisinden esnaf kredilerine kadar birçok farklı finansman türü için başvuru sürecini de hızlı bir şekilde tamamlamanız mümkündür. Olay Kredi sizin için en iyi kredi tekliflerini karşılaştırarak hızlı banka onay süreci ve başvuru adımları ile kredi fırsatlarından yararlanmanızı sağlar. Olay Kredi’ye özel faiz oranlarından da yararlanarak reklamsız ve ücretsiz bir şekilde bankaların en güncel oranlarını hemen karşılaştırmaya başlayabilirsiniz.