TV VE SİNEMA

Barış Arduç Alparslan Büyük Selçuklu Zikir Sahnesi ile Gündem Oldu

Abone Ol

Barış Arduç’un Alparslan’daki zikir sahnesi gündem oldu. TRT1’in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu zikir getirilen o anlar çok konuşuldu.

Dün akşam 46. bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu zikir sahnesi ile izleyicileri büyüledi. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinde Barış Arduç ve zikir getirdiği anlar dizinin son bölümüne damga vurdu. Alparslan sultan olma yolunda ilerlerken, yeni bölümde yaşanan heyecan verici gelişmeler de ayrı bir beğenildi.

Barış Arduç Twitter'da TT olurken, dizinin kadın başrol oyuncuları Kayra Zabcı ve Öykü Gürman da başarılı performansları ile beğeni topluyor.

Süleyman ve Leon'a karşı ailesini korumak zorunda kalan Alparslan, gizli bir yere saklanır. Zikir sahnelerinde ünlü oyuncunun performansı göz doldururken, Alparslan'ın kaybettiği toprakları geri alma mücadelesi nefes kesti. Tuğrul'un ölümü Alparslan'ın Kutalmış ile mücadelesini alevlendirmiştir.

İşte, Alparslan ve Alplerinin zikir sahnesi!

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }