Yargı’nın Neva’sı olarak hafızalara kazınan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, bugün meslektaşı Çağrı Çıtanak ile dünya evine giriyor.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU EVLENİYOR

Başak Gümülcinelioğlu ve oyuncu sevgilisi Çağrı Çıtanak, bugün evleniyor. Yargı dizisinden ayrılan ve yeni sezonda Sipahi dizisinde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncunun bugün en mutlu günü! Yargı'nın Neva Hakim'i Başak Gümülcinelioğlu ile meslektaşı Çağrı Çıtanak, uzun zamandır aşk yaşıyordu. Sen Çal Kapımı dizisinde de partner olan ünlü çift, 300 kişinin katılacağı bir düğün ile bugün hayatlarını birleştiriyor.

Ünlü çift, düğünden hemen önce ünlü fotoğrafçı Cem Talu'ya çok özel pozlar verdi. Gelinlik ve damatlık yerine günlük kıyafetleriyle kamera karşısına geçen çiftin bu kareleri çok beğenildi.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU KİMDİR?

22 Ekim 1991, Almanya doğumlu Başak Gümülcinelioğlu, bu yıl itibariyle 31 yaşındadır. İngiltere London Academy of Music, Dramatic Arts ve Amerika Kansas Müzikal Okullarında oyunculuk eğitimi almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık mezunu da olan güzel oyuncu, İTÜ'de yüksek lisans yapmıştır.

Tiyatro ve müzikallerde kariyerine başlayan oyuncu, daha sonra 8. Gün, Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı ve Yargı dizilerinde rol almıştır.