Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-1 yenen RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, maç sonu açıklamalarda bulundu. Yeniden Trabzonspor ve Beşiktaş'ın kupa mücadelesine  dikkat çeken Atan, "İlk 5'e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa'ya gidiyoruz." dedi.

Başakşehir Trabzonspor Karşılaşmasında 11'ler Belli Oldu Başakşehir Trabzonspor Karşılaşmasında 11'ler Belli Oldu

"Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3"
Trabzonspor ile aralarındaki puan farkını 3'e düşürdüklerini dile getiren Atan, "Trabzonspor üçüncü olup kupayı kazanırsa Avrupa Ligi'ne gidiyoruz. Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3. Üç final maçı var ve onlarla evimizde oynayacağız. O maçı kazanırsak ligi 3. bitirebileceğiz. Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo. İlk 5'e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa'ya gidiyoruz. Heyecanımız büyük. Hayaller her geçen gün büyüdü ve bu hafta daha büyük bir hale geldi. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Çağdaş Atan göreve geldikten sonra Başakşehir 55 puan topladı. Üçüncü sırada yer alan Trabzonspor 58 puanda Başakşehir ise 55 puanda.