Başbakan İle Şike Görüşüldü mü?

Abone Ol
 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şike konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bugüne kadar hiç bir görüşmesinin olmadığını açıkladı. 

DHA kameralarında ayaküstü bir şekilde Başbakan ile görüşürken görülen Hacıosmanoğlu," ayaküstü değil, daha sonrasında oturduk konuştuk." dedi. 


Başbakan'ın bir Trabzonsporlu olarak kendisinin bu konuya bakış açısını çok iyi bildiğini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Bu bizim namus davamızıdır. Trabzonspor'un bu konusu olduğunda bana hiç kimse bir laf söyleyemez. Söylediği zaman da zaten benim karşı söyleyeceğim sözleri insanlar da bilir. Onun için benim sayın Başbakanımız'la bu konuyla ilgili en ufak bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar de aramızda bu konuyla ilgili en ufak bir kelime geçmedi, geçmez de. Bu dava farklı bir dava. Biz bu davanın takipçisiyiz." diye konuştu.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }