Keremcem ve Merih Öztürk’ün başrollerini paylaştığı yeni dizi yakında başlıyor. Başım Belada dizi oyuncuları kimlerdir? Başım Belada dizi konusu nedir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Başım Belada fragman tanıtımı ile büyük yankı uyandırdı. Baba Yapım tarafından çekilen yeni dizi, ilk bölümüyle 5 Mart Pazar akşamı yayın hayatına başlıyor. Hatice Memiş ve Ulaş Cihan Şimşek'in yönettiği Başım Belada dizi konusu merak uyandırdı.

Dizide öfke kontrolünü sağlayamayan ve görevden uzaklaştırılan eski polis Azam'a Keremcem hayat verecek. Kendini yeni bir adalet arayışında bulacak olan Azam, sadık arkadaşlarıyla yeni maceralara atılırken bir yandan da aşkı bulacak. Dizide eğlence, aşk, dram, gizem ve polisiye kavramları öne çıkacak. Pele ve dostlarıyla görev halinde olan Azam, ailesinin isteğiyle Trabzon'daki arkadaşı Melike'yle evlendirilmeye çalışılacak.

Hasan Burak Kayacı'nın senaryosunu yazdığı Başım Belada dizi oyuncuları arasında başrolleri Keremcem ve Merih Öztürk paylaşıyor.

Kadroda;

Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Ali Çatalbaş, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper, Yiğit Ege Yazar, Bilgesu Kural, Ferdi Kurtuldu, Orhan Eşkin, Berke Üzrek, Burakhan Yılmaz, Sevinç Kıranlı, Bade Arazlı , Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen, Necip Karakaya ve İlker Aksum da yer alıyor.

Editör: Didem Bektaş