Trabzonspor’da, Ali Sürmen’in ardından Divan Başkanı olarak görev yapacak kişinin belirlenmesi için heyecan dorukta. 55. Olağan Seçimli Genel Kurulu, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Divan Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören başkanlık için yarışacak. İlk kez 3 adaylı olarak yapılacak olan Divan Başkanlığı seçiminde 2 bin 100 delegenin oy kullanma hakkının olduğu öğrenildi.

Emin Kahraman pembe renkte, Hayrettin Hacısalihoğlu mavi renkte, Mahmut Ören ise sarı renkte oy pusulalarıyla seçime katılacaklar.

Trabzonspor Slovak Futbolcu İçin Devrede Trabzonspor Slovak Futbolcu İçin Devrede

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan başkan adayı Hayrettin Hacısalioğlu şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor'u hiçbir zaman uzaktan sevmemiş bir kardeşinizim. Trabzonspor'da 1980 yılında yöneticilik onuru yaşadım. Kulübe katkı verme çabamı hep zirvede tuttum. Bunca yıldır işin içinde olduğunuz konuda elbette eksikler oldu. Yönetici arkadaşlarımla fikir ayrılıklarına düştüğümüz de oldu. Sadece kulübün işine gelen işleri yaptım. Her zaman her şey Trabzonspor içindir. Önceliğim her zaman Trabzonspor'un çıkarları oldu. Divan Başkan adayı sayısının çokluğuna parantez açmak istiyorum. Camiamızın bütünlüğünü koruyacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu kulüp büyük camiaların birleşmesinden doğmuştur. Kuruluş aşamasından sonra bir şekilde birleşmiş ve tek amaç için mücadele vermiştir. Bu enerji ile lig şampiyonluğa İstanbul tek elinden kurtulup Anadoluya taşınmıştır. Büyük başarının oluşmasında özverili çalışmaları gurur duyduğumuz efsane hocalaırmız ve aramızdan ayrılan değerleri rahmetle anıyorum. Büyüklüğümüzü sağlayan bu mirastır. Seçim süreci nasıl geçmişse bugün de öyle tamamlanacaktır. Divan Kurulu'nun saygı değer üyeleri. Camiayı her daim temsil edecek yönetim ile uyumlu çalışacak yanlış bulduğumuz durumlarda uyarı görevimizden kaçınmayacağız. Bizler tüzüğün verdiği yetkileri çok iyi biliyor ve görev alanımızın dışına çıkmayacağımıza söz veriyoruz. Fikir zenginliği üzerinden öngörü zemini hazırmak yönetimle sizler arasında köprü olmaktır. Burada başkanlık yönetici defterini kapamış tecrübeli kişilerden yapılmalıdır. Geçmişte bu makamı hak etmek adına elini taşın altına koyduğunu anlamaktır. Gelenekelerin bir kaçını değil hepsini gerçekleştirmek için karşınızdayım. Bizi tanıyorsunuz"

Editör: Haber TS