Baskılı Poşet İmalatı yapmakta olan firmalar arasında son yıllarda ön plana çıkan Aypak Plastik Tüm Türkiye’de Mağaza  ve Market Poşetleri konusunda ilerleme kaydederek dikkat çeker hale gelmiştir. Firma bünyesinde bulundurduğu geniş makine parkuru ve kalabalık kadrosu ile tüm poşet ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmektedir.

Günlük yaşantımızda her alanda kullanmakta olduğumuz poşetler özellikle Mağaza, fırın, market, pastane gibi işletmelerde sıklıkla kullanılmakta ve işletme logo,  ünvan ve adresi baskılı olarak tercih edilmektedir.  Firmanın İstanbul Bayrampaşa’da bulunan imalathanesinde günlük iş akışı planlanarak yapılmakta ve her bir müşterinin siparişi zamanında teslim edilmektedir.

Baskılı Market Poşeti alanında geniş bir müşteri yelpazesini portföyünde bulundurmakta olan firmada bu alanda konusunda uzman personeller hizmet vermektedir. Hışır Poşet Fiyatlarını merak edenler için yaptığımız araştırmada firma yetkilileri bu konuda hammadde alımının büyük rol oynadığını belirtmekte. Bilmediğimiz bazı nedenlerden dolayı uygun fiyat ve kalite politikasının nasıl yürütüldüğünü açıklayan firma özellikle toplu hammadde alımının bu konuda önemli rol oynadığını belirtiyor.

Şöyle ki;  alınacak olan 1 ton hammadde ile 100 ton hammadde arasındaki daha uygun fiyatla alma politikasının yürüten firma daha uygun fiyata almış olduğu hammadde sayesinde müşterilerine ekonomik fiyatlarla hizmet verme şansını da yakalamış olmakta. Poşetlerinde kesinlikle yırtılma ve kopmaya karşı garanti vermekte olan firmada her müşteri ile yıllarca çalışma konusu prensip edinilmiş.

Sürekli  ihtiyaç olan kullan at malzeme sınıfına giren  Baskılı Poşetler çok tüketilmekte olup bu sebepten dolayı kaliteli bir ürünü uygun maliyetlerle satın almak çok önem taşımaktadır. Baskılı Poşet ihtiyaçlarınız için firmanın 0212 447 30 30 numaralı telefonundan ulaşabileceğiniz gibi web sitesi üzerinden de örnekleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.


Genel olarak 10 iş günü içinde teslimatı gerçekleşmekte olan ürünler Türkiye’nin her noktasına ulaştırılabilmektedir. Uzun yıllar uygun fiyatlarla baskılı poşet alabileceğiniz bir firma arıyorsanız Aypak Plastik ile yolunuza devam edebilirsiniz.

Müşteri Temsilcileri kullanmak istediğiniz Poşetin ebat ölçü ve kalınlığına göre  sizlere alternatif çözümler sunabilir ve bu sayede gerçekten ihtiyacınız olan ürünü sipariş edebilirsiniz.

Baskılı Poşet Fiyatları: Tüm ürünler plastik hammadde ile imal edildiğinden fiyatlandırma noktasında en önemli rolü oynamaktadır. Dolar bazında alınmakta olan hammadde doğrudan fiyatları etkilemekte ve sıklıkla fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenden dolayı belli bir fiyat hiçbir zaman için sabit kalamamaktadır. Hiçbir üretici fiyatlarını bu sebepten dolayı sabit tutamayacağı için Poşet yaptıracağınız zaman arayarak fiyat almanız çok daha sağlıklı olacaktır.

Baskılı Poşet İmalatı: Uzman bir ekibin yanı sıra Yeni Model ve çok sayıda olan makine parkurunun imalat aşamasındaki önemi büyüktür. Zira Market Poşeti makineleri sıklıkla arıza verebilmekte ya da yoğunluktan dolayı sipariş teslimat sıralaması değişkenlik gösterebilmektedir. Bu sıkıntılara maruz kalmamak için firmanızı seçerken makine parkuru ve nitelikli personel konusuna dikkat edilmelidir.

Editör: İbrahim Zinnar