Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin iki kadın başrol oyuncusu. ATV'nin yeni dizisinde Oktay Kaynarca kadar etkili olacaklar!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDEN BEKLENTİLER NEDİR?

İki ünlü ve başarılı oyuncu bu sezon ATV ekranlarını kasıp kavuracak. Oktay Kaynarca ile birlikte başrolde yer alan Ebru Özkan ile Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlara dönüyor!

Son olarak Hakim dizisinde rol alan Ebru Özkan, yeni sezonda da yine ATV'de sevenleriyle buluşacak. Özkan'ın dizide Leyla karakterini canlandıracağı ve Kaynarca'nın eşini oynayacağı biliniyor. Deneyimli oyuncu, dizide sevdiği adamı başka bir kadınla paylaşmak zorunda kalan bir anneyi canlandırıyor.

Aile ve dram temalı dizide bol bol aksiyon sahnesi de yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam fragmanı sonrasında ikinci tanıtım da izleyicileri mest etti. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Cezayir Türk karakterinin hayatındaki iki kadını oynayan Pelin Akil ile Ebru Özkan'ın performansı çok merak ediliyor.

Oktay Kaynarca hem yapımcısı hem de başrolünde yer aldığı yeni dizisinde muhteşem bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Sürükleyici hikayesiyle Ben Bu Cihana Sığmazam, son dönemin en başarılı isimleriyle bu sezonun açık ara en iyi yapımlarından biri olabilir.

Editör: Didem Bektaş