Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, depremzedeler için gönderilen yardım kolisinden çıkan topuklu ayakkabıya isyan etti.

Halit Ergenç'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, deprem bölgelerine yapılan yardım çalışmalarında gönüllü olan sanatçılardan. Ünlü oyuncu, bir yardım kolisinden çıkan topuklu ayakkabının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, gönderen kişiye ateş püskürdü.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası tüm ülkede yardım seferberliği başlatıldı. Depremzedeler için gönderilen yardım paketlerinden olur olmaz eşyalar da çıkıyor. Topuklu ayakkabının deprem bölgesinde ihtiyaç olmaması da aşikar. İşte, Bergüzar Korel'in bu gönderiye olan isyanı:

"Ayakkabıyı bize yollayan kişi umarım bu mesajımı görürsün. Dayanışma demek birlikte el ele yaraları sarmak demek. Neye ihtiyacın varsa elimden geleni yapmaya hazırım demek. Senin gibiler bu dayanışma içinde olamaz. Bizler deprem bölgesine göndereceğimiz kıyafetleri yıkayıp ütüleyip katlarken, siz evinizdeki eskileri oradaki depoya göndermenin peşindesiniz. Umarım bir gün o insanların ne yaşadığını anlayacak konuma gelirsiniz bu da benim duam olsun."

Editör: Didem Bektaş