Trabzonspor, Beşiktaş maçı ile kötü gidişatına dur demeye çalışacak. Ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 1 hükmen galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, son haftalarda aldığı sonuçlarla hedeflerinden uzaklaşmıştı. Ancak, Beşiktaş karşısında alınacak bir galibiyet, takımın moral ve motivasyonunu yükseltebilir.

DERELİOĞLU, OYUNCULARLA BİRE BİR KONUŞUYOR

Teknik Sorumlu İhsan Derelioğlu, takımın duygu bütünlüğünü sağlamak için oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek birebir ve toplu konuşmalar yapıyor. Oyuncuların toparlanması için yoğun bir çaba harcayan Derelioğlu, takımın Beşiktaş maçına odaklanmasını ve sahadan iyi bir sonuçla ayrılmasını bekliyor.

UZUN YILLAR BERABER ÇALIŞTILAR

Trabzonspor Teknik Sorumlusu İhsan Derelioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i yakından tanıyor. İki teknik adam, uzun yıllar Trabzonspor'da mücadele etti ve Derelioğlu, saha kenarında bu avantajını iyi değerlendirmeye çalışacak. Tecrübeli teknik adamın sahadaki kilit noktalarını analiz eden Derelioğlu, Beşiktaş'ın performansını baskı altına alarak oyun kurmasını engellemeyi planlıyor.

İLK BÜYÜK SINAVINA ÇIKACAKLAR

Trabzonspor'da yeni yönetim, Beşiktaş maçı ile ilk büyük sınavına çıkacak. Yeni yönetim, özellikle son haftalardaki kötü gidişatı nedeniyle takımın moralini yükseltmek için galibiyete ihtiyaç duyuyor. Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes almak isteyen yeni yönetim, takımın da desteğiyle bu hedefine ulaşmaya çalışacak.

Sonuç olarak, Trabzonspor'un Beşiktaş maçı öncesinde moral ve motivasyonu oldukça düşük olsa da, oyuncuların kenetlenmesi ve İhsan Derelioğlu'nun tecrübesi ile takımın sahadan galibiyetle ayrılması mümkün görünüyor. Yeni yönetimin de ilk büyük sınavında başarılı olması, takım için olumlu bir dönüm noktası olabilir.

Editör: Haber TS