Süper ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş son dönemde sakatlıklarla mücadeleediyor.

Özellikle Rashid Ghezzal ve Atiba'nın uzun süren sakatlığı sonrası Nathan Redmond'ın sürpriz şekilde sakatlanması Beşiktaş'ta şok etkisi yaratmıştı.

Kol tarak kemiğinde kırık oluşan İngiliz yıldızın 3/4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Bilindiği üzere beşiktaş Milli ara ve sakatlıklar sebebiyle antrenmanlara 11 eksikle devam ediyor. Beşiktaş Milli takımlarda bulunan Tayyip Talha Sanuç, Berkay Vardar, Emre Bilgin, Jackson Muleka, Wout Weghorts, Arthur Masuaku, Romain Saiss ve Georges Kevin N'Koudou'nun yokluğu ve sakatlıkları devam eden Atiba Hutcehinson, Rashid Ghezzal ve Nathan Redmond'ın olmaması sebebebiyle zor bir dönemden geçiyor.

Milli maçların sona ermesinin ardından oyuncularına kavuşacak olan Siyah beyazlılar sakatlar harici tam kadro ile Fenerbahçe'ye maçı hazırlıklarına devam edecek.

BEŞİKTAŞ'A REDMOND SÜRPRİZİ

Beşitaş tarafından daha önce yapılan açıklamada Redmond'ın  3/4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bugün sabah saatlerinde medyaya yansıyan haberlerde Redmond'ın Fenerbahçe maçında forma giyebileceği iddia edildi.

İngiliz oyuncunun kolu için özel bir kolluk yapılacağı bu düzenekle birlikte Fenerbahçe maçına çıkabileceği iddia edildi. Beşiktaş'ın Redmond için risk alıp almayacağı Beşiktaş taraftarları tarafından merak ediliyor.