Beşiktaş Süper ligin 8.haftasında 2 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Oynanacak olan derbi mücadelesi öncesinde sakatlıkları devam eden ve milli takımlarda bulunan oyuncuların çokluğu sebebiyle Beşiktaş'ta morallerin bir hayli bozduğu öğrenildi.

Süper ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş antrenmanlarına 11 eksikle devam ediyor. Sakat ve millli takımda bulunan oyuncular sebebiyle neredeyse takımın yarısından mahrup şekilde antrenmanlara devam eden Siyah beyazlılar, oyuncularının bir an önce geri dönmesini bekliyor.

İddia oranlarına göre 2 Ekim Pazar günü saat 20:00 oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin favorisi olarak Beşiktaş gösteriliyor.

 Beşiktaş Milli takımlarda bulunan Tayyip Talha Sanuç, Berkay Vardar, Emre Bilgin, Jackson Muleka, Wout Weghorts, Arthur Masuaku, Romain Saiss ve Georges Kevin N'Koudou'nun yokluğu sebebiyle verimli antrenman gerçekleştiremiyor.

Öte yandan Atiba Hutcehinson, Rashid Ghezzal ve Nathan Redmond'ın devam eden sakatlıklar sebebiyle bir türlü tam kadro çalışma gerçekleştiremeyen Siyah beyazlılar, sakatlardan gelecek olan güzel haberleri bekliyor.

NATHAN REDMOND NE ZAMAN DÖNECEK?

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde yapılan antrenmanda sol el bölgesinde ağrı hisseden Nathan Redmond’ın el tarak kemiğinde kırık oluştuğunu açıkladı. Elinden operasyon geçiren İngiliz yıldızın sahalardan bir süre ayrı kalacağı açıklandı.