Reyting alamayan her dizisini bitiren Fox TV, bu ezberi Bir Peri Masalı dizisi ile bozdu. İşte, dizinin başrol oyuncusundan son gelişmeler…

BİR PERİ MASALI DİZİSİ FİNAL KARARINI ERTELİYOR

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrolde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi, sezona çok iyi başladı. Fakat Çarşamba akşamları rakip dizilerin de yanına gelmesiyle giderek izleyici kaybetti. Son bölümüyle 11'inciliğe yükselen Fox TV dizisinin her an erken final haberi gelebilir.

Dizide Nazan Kesal, Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç, Tülin Ece, Okan Urun ve Müfit Kayacan gibi çok başarılı isimler yer alıyor. Peki, düşük reyting almaya devam ederse, Fox TV her dizisine yaptığı gibi Bir Peri Masalı dizisini de erkenden bitirir mi?

Bu soruya üstü kapalı yanıt veren isim, dizinin Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse oldu. Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette, dizinin sorunsuz devam ettiğinden ve çekimlerin yoğun olduğundan bahsetti.

Şimdilik, başka hiçbir dizisine şans tanımayan Fox TV’nin Bir Peri Masalı’na bonkör davrandığını görüyoruz. Reytingler biraz toparlandı ve hikaye tamamen değişti. Müfit Kayacan diziye veda etti. Bakalım, Bir Peri Masalı dizisi ilerleyen bölümlerde ilk 10’da yer almayı başarabilecek mi?