Fox TV ekranında dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Bir Peri Masalı dizisi, reytinglerde nasıl bir sonuç aldı? Bir Peri Masalı 1 bölüm reyting sıralaması şaşırttı!

BİR PERİ MASALI DİZİSİ BEĞENİLDİ Mİ?

Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazal Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çarmıklı, Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç ve Baran Bölükbaşı gibi birbirinden iddialı isimlerin başrollerde yer aldığı dizinin ilk bölümü 28 Eylül Çarşamba yayınlandı.

Fox TV'nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Bir Peri Masalı reyting sonuçlarında beklentinin altında kaldı. Birçok izleyici reyting sonuçlarını gördükten sonra şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyada ise bu konu tartışılıyor.

Pek çok kişiyi etkileyen ve beğenildiği görülen dizinin ilk bölüm reyting başarısı şöyle oldu;

Total'de 6. sırada, AB'de ve 20+ABC1'de ise 4. sırada yer aldı. Çarşamba gününün bir diğer rakibi O Kız dizisi ise henüz geçen hafta Kanal D'de başlamıştı. Şimdilik ilk bölüm reytingleri dizinin başarısını etkilemeyecektir. Ancak kadrosu ve iddialı konusuyla yabancı yapımlara benzetilen ve çok beğenilen Bir Peri Masalı dizisinin gelecek bölümlerde sağlam bir kitle edineceğini tahmin ediyoruz.