Bir Veda İki Merhaba

Abone Ol
Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

'Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda A Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve bağlı teknik ekibinin sözleşmeleri tek taraflı olarak feshedilmiştir. Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda profesyonel futbol takımı teknik direktörlüğü konusunda Mustafa Reşit Akçay ve Sportif direktörlüğü konusunda Ünal Karaman ile görüşmelere başlanmıştır."

TAZMİNAT ÖDENECEK

Ocak ayında 3.5 yıllık anlaşma imzalayan ve ilk 6 ay için 600 bin Dolar, sonrası için de her yıla 1.2 milyon Dolar alacak olan Kafkas'ın, sözleşmesinin fesih bedeli ise 5 milyon TL'yi buluyor.

PARA ARANIYOR

Göreve geldikleri andan itibaren borçlarla boğuşmaya başlayan yönetimin, sıcak para arayışı içinde olduğu öğrenildi.

ÜNAL KARAMAN YARIN GELİYOR

Ünal Karaman, 4 Haziran Salı günü Trabzon'a geleceğini ve yönetim kurulu ile bir görüşme yapacağını belirterek, görüşmenin ardından durumunun netlik kazanacağını söyledi.

Trabzon'da bordo - mavili yöneticilerle, yaptıkları prensip anlaşmasının detaylarını konuşacak olan Ünal Karaman'ın resmi imzayı atması bekleniyor.

Ünal Karaman'ın yönetimle yapacağı görüşmenin ardından Teknik Direktör Mustafa Akçay ile bir araya geleceği ve transfer politikası için bir yol haritası çizeceği de belirtildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }