Trabzonspor teknik direktörü basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bugün saat 10.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Bjelica dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferler ile alakalı dikkat çeken detaylar paylaştı.

Nenad Bjelica transfer ile alakalı soruya,"Bazı oyuncular ile yaptığımız görüşmeler artık ileri boyuta ulaşmış durumda. Artık son aşamaya gelmiş durumda. 30 Haziran'da yapacağımız ilk antrenmanda yeni 5,6 oyuncumuz da bize katılmış olacak." Şeklinde cevap verdi.

Bejlica,"Uğurcan, bizim birinci kalecimiz. Uğurcan'ın durumuna göre, çok büyük bir teklif gelip ayrılması durumunda kaleci transferini de değerlendirebiliriz. Panathinaikos kaptanı Dimitrios Kourbelis, aramıza katılacak. Kaleci ve bek hariç her bölgeye oyuncu arıyoruz." Dedi.

Bjelica, açıklamalarında “Kourbelis merkez orta sahada oynuyor, 6-8 numarada görev yapıyor. Bizim 4-3-3 oynayacağımız sistemde faydalı olabilecek bir oyuncu. Son dönemlerde takımında daha ofansif bir rol edinmiş durumda. Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyiyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS