Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, Almanya'nın Union Berlin takımının yeni teknik direktörü olarak görevine başlamıştı.

Karadeniz Fırtınası Trabzonspor Kupada Finale Yükseldi Karadeniz Fırtınası Trabzonspor Kupada Finale Yükseldi

Bjelica, özellikle Trabzonspor'un kadrosundan Enis Bardhi ve Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek istediği iddialarıyla gündemde. Bu bağlamda, Bjelica'nın Trabzonspor'dan Bakasetas'ı transfer etme konusunda ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, basın açıklamasında, takımlarından herhangi bir oyuncuya teklif gelmediğini söylese de, Union Berlin'in Bakasetas için iyi bir bonservis bedeli belirlediği ve transfer için harekete geçmeye hazırlandığı bildiriliyor.

Bu süreçte, Trabzonspor’un daha önce Bakasetas için iki kez teklif yapmış olması ve bu tekliflerin reddedilmesi önemli bir nokta. Yeni bir teklif hazırlığı içinde olan Trabzonspor'un, Union Berlin'in teklifini de değerlendirebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor'un mevcut kadrosunda yabancı oyuncu sınırının dolu olması nedeniyle, önce oyuncu satışı yapmayı ve ardından transfer yapmayı planladığı biliniyor ancak Bakasetas konusunda anlaşma zemini arayan bordo mavili yönetimin nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.