Transfer konusuna da değinen teknik adam Trabzonspor'a en iyi oyuncuları getirmek istiyoruz açıklamasını yaptı.

Bjelica, 6 ile 8 arasında yeni oyuncu transfer edeceklerini vurgulayarak, şu görüşlerini paylaştı:

"Üzerinde çalıştığımız plan bu. Gözlemcilerimiz, şef gözlemcimiz, kulüpteki herkes, başkanımız, antrenörlerimiz, analizcilerimiz, hepimiz bu konu üzerinde yoğun bir biçimde çalışıyoruz. Trabzonspor'a en iyi oyuncuları getirmeyi istiyoruz. Bu takımla başarılar kazanmaya aç oyuncuları aramıza katmak istiyoruz. Bu kulüp, bunu hak ediyor. Taraftarlar bunu hak ediyor. Maksimumu vermek zorundayız. Geçen seneki seviyeye çıkabilmek adına doğru oyuncuları getirebilmek planlarımız arasında."

Uzun yıllar sonra şampiyon olan Trabzonspor taraftarlarının maçtan sonra şehirdeki kutlamalarını izlediğini anlatan Bjelica, şöyle devam etti:

"Trabzonspor taraftarları hakkında duyduklarımız hep harika şeyler oldu. Bir kulübün isteyeceği türden bir taraftar, her zaman destekleyen, iyi ve zor günlerde de takımının arkasında olan bir taraftar. İşler iyi gitmediğinde eleştirilerin de olması normal. Her yerde bu böyledir. Bizler saha içerisinde çıkardığımız işle, maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapıp taraftarlarımıza duyduğumuz saygıyı göstermeliyiz. Bazen kazanamasak da eğer saha içinde her şeyimizi verdiysek taraftarlarımız da bunu görüp ödülünü vereceklerdir. Bu kulübün tarihi, taraftarları ve Trabzonspor'un Türk futbolunda temsil ettiği her şeyi düşündüğünüzde bu bizim bir zorunluluğumuz. En yüksek seviyede olan hedeflere ulaşabilmek için her gün, her antrenmanda kendimizi maksimum seviyede zorlamalı, profesyonel olmalı, konsantre olmalı ve disiplinli olmalıyız. Kupalar kazanmak, ligde en üst sıralarda olmak, kupayı kazanmak bizim ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz arasında."

Bjelica, şehirde ve takımda kendini çok rahat hissettiğini de belirterek, "Teknik ekibim ve oyuncularımla birlikte herkese, tüm taraftarlarımıza mutluluklar hediye edebilmeyi, diğer takımlarımda kazandığım başarıları burada da kazanmayı ve taraftarlarımızın futbolun, galibiyetlerimizin ve takımımızın başarısının tadını çıkarabilmelerini umuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS