TRABZONSPOR

Bjelica'nın Trabzonspor Ankaragücü Maçı Öncesi Açıklamaları

Abone Ol

Trabzonspor ligin 33.haftasında Akyazı Stadı’nda Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesi Trabzonspor teknik direktörü Bjelica, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un teknik direktöre Nenad Bejelica, “Bugün tabiki kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza bu mutluluğu hediye etmek istiyoruz. Bu sezon üzdüğümüz maçlarda oldu. Berabere oynadığımız ilk maçta galip gelerek bütün taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi. 

11 tercihi ile ilgili olarak ise Bjelica, “Oynadığımız ilk iki maçı kaybettikten sonra bir şeyleri değiştirip kazanmak istedik. Arif özelinde baktığımızda 2 hafta boyunca gayet iyi çalıştık. Bizim oyuncumuz, yetenekli, genç oyuncu. Ona da şans vererek, kendisini göstermesini istedik” diye konuştu. 

Bordo – Mavililerin 11’in her hafta yaşanan değişikliklerle ilgili olarak ise Bjelica, “Maç başlayınca göreceğiz bakalım nasıl olacak” diyerek yanıt verdi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }