Adalet Bakanı Akın Gürlek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişmeyi duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili resmi inceleme başlatıldı.
GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.
Böcek ve ailesine ait olduğu öne sürülen bazı özel görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine yetkililer harekete geçti.
ADALET BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ
Adalet Bakanı Akın Gürlek, söz konusu görüntülerin servis edilmesine ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, olayın tüm yönleriyle inceleneceği belirtildi.
HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Yetkililer, kişisel verilerin korunması ve özel hayatın gizliliği kapsamında konunun titizlikle ele alındığını ifade etti. Soruşturma kapsamında sorumluların tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.
BELEDİYE SORUŞTURMASI GÜNDEMDE
Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması da kamuoyunun gündeminde yer almaya devam ediyor.
Muhittin Böcek’in tutuklanmasıyla birlikte başlayan süreç, yeni gelişmelerle birlikte yakından takip ediliyor.




