"Boş Vaatleri Değil, MHP Kadrolarını Seçin"

Abone Ol
İşçiyi, emekliyi yok sayanları halkta yok sayar diyen Aydın, “7 Haziran’da işçi ve emekliyi bir kenara atan AK Parti 1 Kasımda vaat şampiyonu oldu. Onların yapamadığını MHP yapacak ve asgari ücreti 1400 TL emekliye de yılda iki kez 1400’er TL maaş vereceğiz” dedi.

DEVLET BATAR DİYENLER BATIYOR

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşın ekonomik dar boğazda olduğunu, insanların sosyal yardımlara muhtaç bırakıldığını belirterek Trabzon’u karış karış gezen Aydın, “ 7 Haziran seçimlerinde emekliyi, işçiyi asgari ücretliyi yok sayan AK Parti artık vaat şampiyonu oldu. 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olacağından o kadar emindiler ki vatandaşı gözleri görmedi. Seçim sonrası kendilerine oy vermeyen herkese saldıran AK Parti 1 Kasım seçimlerine ise bol bol vaat vererek hazırlanıyor. Emekliye yılda 1200 TL vereceklerini vaat edenlere bu halk sormaz mı 7 Haziran’da neredeydiniz? Asgari ücreti MHP olarak 1400 TL yapacağız dediğimizde millete bizi şikayet edip Devlet batar nereden bulacaklar demişlerdi. Şimdi görüyoruz ki devlet batar diyenler batıyor, çıkışı bol vaat vermekte görüyor. Vatandaşımız ise artık çarenin MHP’de olduğunu biliyor” dedi.

ŞİMDİ SIRA MHP’DE

Milletin onurunun kırılmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Aydın, “Sosyal yardımlarla makarnayı, kömürü şekeri, çayı vatandaşın gözüne sokarcasına verenlere inat HİLALKART ile milletimizin onurunu kırmadan hizmet edeceğiz. Hem mahalle bakkalı kazanacak hem de vatandaşımız HİLALKART’a yüklenen TL ile istediğini istediği yerden alabilecek. Her evden bir kişiye iş imkanı sağlayacağız ve ailelerimizin boynunu bükmelerine izin vermeyeceğiz. İş bulamayan gençlere 700 TL maaş yardımı yapacağız. Asgari ücreti 1400 TL yapacağız. Kirada oturan, evi olmayan ailelerimize 250 TL kira yardımı yapacağız. Milletimizin bu kez Milliyetçi Hareket Kadrolarına güvenerek bizlere destek olmasını bekliyoruz. Aydınlık yarınlara bu ülkeyi çıkartmak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }