Bu Söz Alyansları Çok Popüler!

Abone Ol

Her yıl çiftler için özel olarak tasarlanan alyans modelleri modaya ve trendlere göre yenileniyor. Tasarımcılar koleksiyonlarını bu trendler doğrultusunda şekillendiriyor ve elbette ortaya göz kamaştıran söz alyansları çıkıyor. Peki, bu yıl hangi modellerin popüler olduğunu merak ediyor musunuz?

İsim yazılı söz yüzüklerinin 2018 yılına adeta damgasını vurduğunu söyleyebiliriz. Üzerinde harf ya da isim bulunan tasarımlar çiftler tarafından son derece romantik bulunuyor. Bu tasarımlara genellikle kalp ya da sonsuzluk işareti gibi aşkı ve bağlılığı sembolize eden çeşitli figürler de ekleniyor. Bu tasarımlar nişan ya da evlilik yüzüğü olarak sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

2018 Yılının Popüler Alyans Modelleri

Sade bir görünüm sergileyen modellerin artık çok fazla tercih edilmediğini söyleyebiliriz. Bunun yerine hafif de olsa süslemeler bulunan ve işlemeleri ile bir tarz ortaya koyan modeller daha fazla ilgi görüyor. Elbette parlak taşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzüklerde ziyadesiyle kullanılıyor.

Parlak taşlarla süslenen modellerin son birkaç yıla nazaran daha az tercih edildiğini de belirtmek lazım. Çünkü alyansı ile tek taş yüzüğünü birlikte takmak isteyen kadınlar, pırlantanın daha fazla ön plana çıkması için alyansını taşsız olan modeller arasında seçiyor. Bu nedenle taşlı yüzüklerin biraz gözden düşmesi kaçınılmaz oldu.

Sarı ve beyaz rengin bir arada kullanıldığı tasarımlar da sıklıkla tercih edilmeye başlandığından 2018’in popüler alyansları listesine de girmeyi başardı. Parlak ve mat yüzük arasında kararsız kalanların adeta imdadına yetişen modeller her iki görünümü bir arada sunuyor. Bu tasarımlar diğerlerine nazaran biraz daha kalın olarak hazırlanıyor.

Yılın en popüler modellerine göz atmak isteyenler ise rotasını hemen eylulalyans.com adresine çeviriyor. Bu sitede yer alan model seçeneği yelpazesi oldukça geniş. Gümüş ya da altın kaplama gibi çeşitli materyal seçenekleri de sunulduğundan herkes dilediği tasarıma kolaylıkla ulaşabiliyor. Siz de model seçeneklerini incelemek ve hangi tasarımların daha popüler olduğunu öğrenmek için bu siteye tıklayabilirsiniz.

Sponsor: https://www.eylulalyans.com/soz-nisan-evlilik-yuzukleri

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }