Trabzonspor’da forma giydiği dönem ile alakalı olarak açıklamalar yapan Giray Kaçar, soyunma odasında maç sonu iki futbolcunun Teofilo’yu dolaba soktuğunu ifade etmesi Trabzonsporlu taraftarların tepkini çekmişti.

TARAFTAR GİRAY KAÇAR'I KINIYOR

Trabzonsporlu taraftarlar, ”soyunma odasında yaşananlar soyunma odasında kalır. Orası takımın mahremidir. Eski futbolcunun ağzından çıkanı kulağı duyması lazım. Trabzonspor’a transfer olacak futbolcuların kafalarında soru işareti bırakan Giray Kaçar’ı kınıyoruz” Şeklinde tepkisini ortaya koydu.

BURAK YILMAZ OLAYI DOĞRULAMADI

Sosyal paylaşım platformu Twitch’de yayın yapan HTalks kanalına konuşan Burak Yılmaz, “özetle “Ben böyle bir şeye şahit olmadım. Teofilo’yu kimse dolaba kilitlemez. Kilitleyemez. Giray, talihsiz bir açıklama yapmış. Soyunma odasında olan soyunda odasında kalır. Ben olsaydım, böyle açıklama yapmazdım” ifadelerini kullandı.

GİRAY KAÇAR’A AĞIR FATURA ÇIKABİLİR

Trabzonspor’un eski futbolcusu Giray Kaçar’ın “Maçı oynadık soyunma odasına girdik. Teofilo birkaç pozisyonda pas vermedi. Biraz sıkıntılar yaşandı ve takım içerisinde 2 tane oyuncu Teofilo’yu tuttu dolabın içine soktu. Yani resmen dolabın içine soktular. Bu kavgadan sonra oyuncunun modu çok düşmüştü.” Açıklamalarına Trabzonsporlu taraftarlar tepki gösterirken, Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzalayan isimlerin kulübe zarar verecek açıklamaların yasal sonuçlarının da HaberTS olarak takipçisi olacağız.

Editör: Haber TS