Bursaspor’dan yapılan açıklamada "Bursa'da böyle bir olayın yaşanması bizi çok üzdü” denilerek şu ifadelere yer verildi:

“Geçtiğimiz günlerde, üzerinde Trabzonspor forması olduğu için hakaret edilip yüzüne biber gazı sıkılan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat'ı Bursa'daki evinde ziyaret ettik.

Ziyarete kulübümüz adına 2. Başkanımız Metin Genç, Futbol Şube Sorumlumuz Sedat Topaloğlu, Sportif Direktörümüz Mustafa Gönden, Teknik Direktörümüz Murat Sözkesen, teknik heyetimiz ve futbolcularımız katıldı.

Enis Bardhi: Bana Keskin Nişancı Derler Enis Bardhi: Bana Keskin Nişancı Derler

Futbol Şube Sorumlumuz Sedat Topaloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bursa'da böyle bir olayın yaşanması bizi çok üzdü. Şehrimizde iyilik, anlayış ve güzellik hakimdir, ancak nadiren de olsa böyle olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu Bursa'ya gölge düşüremez. Bizler, Bursa'nın en büyük markası olan Bursaspor Kulübü olarak buradayız ve yanınızdayız. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yusuf Emir kardeşimizin her daim yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Ziyaretin ardından Yusuf Emir'e futbolcularımızın imzaladığı Bursaspor ve Trabzonspor formalarını hediye ederek ülke futboldaki birlik, beraberlik ve kenetlenme için Bursaspor camiasının her daim gayret içinde olacağını belirttik”.

Editör: Hasan Yılmaz