Genel kapsamda burun dolgusu kadın erkek tüm cinsiyetlere yapılan bir işlemdir. Burun yüzde ve vücutta en dikkat çeken en belirgin olan bir organdır. Bir kişinin yüzüne baktığımızda ilk önce dikkati çeken burundur.

Burun kimilerinde eğri kimilerinde yamuk kimilerinde büyük kimilerinde küçük bir sürü burun şekli vardır. Kimileri burnundan memnun iken kimileri burnundan memnun değildir.

Bunun için de kesin çözüm için burun dolgusu işlemi yapılır. Bu işlem son zamanlarda oldukça gelişmiş ve tercih edilen bir işlem hâline gelmiştir.

Burun Dolgusu Nedir?

Hamilelere kesinlikle bu işlem uygulanmaz. Burun dolgusu işleminin uygulanması için kişilerde burun sorunu olması gerekir ve istenilen bir şekil olması lazım.

Herhangi bir problem yok ise bile kişiler istediği buruna zevk amaçlı sahip olabilir. Farklı çeşitlerle farklı uygulamalarla herkese farklı seans sayıları ile burun dolgusu işlemi gerçekleştirilir.

Bunun yanında burun dolgusu fiyatları da bir o kadar avantajlıdır.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Burun dolgusu işlemi yapım aşamaları en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Ayrıca, burun dolgusu işlemi seanslar halinde yapılan bir işlemdir.

Burun bölgesine yapılan bu işlem herkesin cildine burnuna ve istediği şekle uygulanacak yönteme göre farklılık gösterir. Bu farklılıktan dolayı da seans sayısı değişir.

Bunun yanında uygulanacak yöntem hangi çeşit yöntem ve kullanılacak yöntem de buna göre farklılık gösterir. Burun dolgusu işleminde öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken kurallar vardır.

Burun Dolgusu Hangi Durumlarda Kimlere Uygulanır?

Burun Dolgusu işlemi kadın ve erkek olmak üzere iki cinsiyete de uygulanan bir işlemdir. Bu işlem yetişkinliğe gelmiş ve gelişimini tamamlamış çocukluk aşamasından geçmiş olan kişilere uygulanabilir.

Bunun yanında genç ve yaşlılara kadar uygulanan bir işlemdir. Bireylerde herhangi bir alerjik durum söz konusu değil ise herhangi bir sağlık problemi yoksa burun dolgusu işlemi uygulanabilir. Herhangi bir sağlık problemi var ise doktoruna önceden söylenmelidir.

Burun Dolgusu Yöntemleri Nelerdir?

Burun dolgusu işlemi için sunulan birçok yöntem vardır. Bu yöntemler kişinin isteğine ya da en uygun yöntem olduğu için seçilerek uygulanan birer yöntemlerdir.

Burun dolgusu yöntemleri cilt yapısına göre burun yapısına göre istenilen modele göre ve sahip olunan şekle göre ve buna benzer sebeplere göre farklılık gösterir. Burun dolgusu yöntemleri cihaz olarak da fark etmektedirler.

Kullanılan cihazlar ya da ürünlerde bu yöntemler içindedir. Bu yöntemler eşiğinde fiyatlarda farklılık gösterir. Yönteme göre de burun dolgusu fiyatları farklılık gösterse de oldukça uygun fiyatlardır.

Burun Dolgusu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Burun dolgusu işlemi uygulandıktan sonra dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Bu kurallar doktor tavsiyesi olarak sizlere bildirilecektir.

Burun dolgusu işlemi dikkat edilmesi gereken kurallarda en önemlisi herhangi bir kimyasal uygulama ve peeling yapılmamalıdır. Bunun yanında aşırı sıcak ve soğuk sulardan ya da maddelerden uzak durulmalıdır.

Bunun yanında güneş ışınlarından da uzak durulmalıdır. Aradan zaman geçtikten sonra bu işlemler yavaş yavaş uygulanmalıdır.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu işlemi için merak edilen kurallardan biri de fiyat konusudur. Fiyatlar her sene güncel olarak güncellenir. Bu güncelleme gerekli kişilere gerekli yerlerden bildirilir.

Burun dolgusu yöntemlerine göre seans sayısına göre kullanılan çeşide göre ve istenilen modele göre farklılık gösterir.

Buna rağmen burun dolgusu işlemi için sunulan ücretler oldukça uygun ve cep yakmayacak tarzda idir. Üstelik fiyat konusu için tüm müşterilere her türlü imkân ve destek sağlanır. Dolayısıyla; burun dolgusu fiyatları oldukça uygun fiyatlarda idir.

https://www.retouchbody.com/tr/burun-dolgusu/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.