Uygun fiyatlı akıllı telefon serisi Vivo V30 bugün kendi ülkesinde tanıtıldı. İşte, Vivo V30 özellikleri ve fiyatı!

Vivo, yeni V30 5G akıllı telefonunu yakında Filipinler'de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket yakın zamanda çeşitli sertifika platformlarında görüldü. Ve şimdi yeni bir teaser, Vivo V30'un bölgedeki resmi lansmanına yaklaştığını gösteriyor.

Vivo V30 Serisi Tanıtıldı

Çinli teknoloji devi geçen ay V30 Lite'ı tanıtmıştı. Bu arada, V30 Pro modeli bugün erken saatlerde Endonezya'nın SDPPI sertifikasında ortaya çıktı. Temel V30 bile NBTC ve TDRA veritabanlarında da paylaşıldı. Vivo V30 mikrositesi, "Çok Yakında" yazan resmi küresel web sitesinde yayına girdi. Web sitesinde paylaşılan teaser görseli, bu ayın başlarında bildirdiğimiz sızdırılan teaser ile aynı.

Bu aynı zamanda Vivo V30'un tasarımına da bir bakış sunuyor. Selfie kamerası için ortaya hizalanmış bir ekran deliği görebiliyoruz. Ön tarafta ayrıca kavisli bir ekran paneli bulunurken arka tarafta kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor. Vivo V30 özellikleri, Kasım 2023'teki bir GeekBench listesinde görüldü. Modelin, 12 GB RAM ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemci ile donatılması bekleniyor.

Tiktok İzlenme Hilesi Neler Kazandırıyor? Tiktok İzlenme Hilesi Neler Kazandırıyor?

Karşılaştırma platformu ayrıca akıllı telefonun kutudan çıktığı gibi Android 14 işletim sistemiyle çalıştığını da doğruluyor. Ne yazık ki teaser, Vivo V30 ile ilgili teknik özellikler, fiyatlandırma ve lansman ayrıntıları gibi başka herhangi bir bilgiyi açıklamadı. Bu cihazla ilgili fiyat ve diğer detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: Didem Bektaş