Bir zamanlar büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan oyuncu 14.kulübünden de gönderildi. Vakti zamanında Süper Lig'in yeni Hakan Şükür'ü olarak adlandırılan oyuncu bu günlerde kendine takım bulmakta zorlanıyor. 2013-1014 sezonunda büyük umutlarla Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi Vanspor FK tarafından karşılıklı olarak feshedildi.

Trabzonspor'da sadece 4 maçta 78 dakika süre alan oyuncu hiçbir skor katkısında bulunamamıştı.

Batuhan Karadeniz'in oynayıp tutunamadığı takımlar şu şekilde; Trabzonspor, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, Iğdır FK, Vanspor FK, 1461 Trabzon FK, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Tuzlaspor Adana Demirspor ve FC St. Gallen.

Daha önce çıktığı 358 maça çıkan oyuncu 143 gol atıp 37'de asist yapma başarısı gösterdi. Bu sezon Vanspor FK formasıyla 10 maça çıkan oyuncu sadece 1461 Trabzon FK ile maçta gol atma başarısı gösterdi.

Van ekibinde gerekli katkıyı gösteremeyen oyuncu takım içinde de sorunlar çıkardığı iddiasıyla sözleşmesi feshedildiği iddia edildi. Konuya dair Kırmızı Siyahlı ekip resmi açıklamada bulundu.

Vanspor FK'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Batuhan KARADENİZ ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. bugüne kadar profesyonel takımımızda verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

HaberTS - Mahmut Bulut