Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Servet Çetin'in ekibi Sivasspor ile Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-3'lük beraberlik ile sona ererken konuk ekip Trabzonspor'un gollerini ise 39. dakikada Nicolas Pepe, 45+1'de Paul Onuachu ve 77. dakikada Trezeguet kaydetti.

Ev sahibi Sivasspor'un golleri; 4. dakikada Samuel Saiz, 20 ve 67. dakikalarda ise Rey Manaj'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Sivasspor puanını 15'e yükseltirken, Trabzonspor 23 puana ulaştı. Ligin bir sonraki maç haftasında Sivasspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olurken, Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

TRABZONSPOR'DA ERKEN DEĞİŞİKLİK

Maçın 40. dakikasında Manaj ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlık yaşayan savunma oyuncusu Rayyan Baniya, 40. dakikada yerini Trezeguet'e bırakmak zorunda kaldı.

SİVASSPOR'UN İÇ SAHA HASRETİ SÜRDÜ

3-3'lük beraberlik sonrası Sivasspor, bu sezon ligde ilk iç saha galibiyeti alamayan tek takım olma istatistiğini sürdürdü. Sivasspor, 7 iç saha maçında 4 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

AVCI İLE NAMAĞLUP

Trabzonspor, teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'nın gelmesinin ardından ligde mağlubiyet almadı. Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 5 maçta 11 puan topladı.