Çağatay Ulusoy yeni dizisi Centilmen ile ekranlara dönüyor! Sevgilisi Duygu Sarışın ile evlenmek için de hazırlıklara başladı.

ÇAĞATAY ULUSOY’DAN MÜJDELİ HABERLER

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir hayranlarını merakta bırakmış ve herhangi bir projede rol almamıştı. Netflix için çekilen Terzi dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu, yakında yine Netflix’te yayınlanacak olan yeni bir dizinin çalışmalarına başlayacak.

Çağatay Ulusoy yeni dizi müjdesiyle hayranlarını mutlu etti. Centilmen dizisi Netflix platformunda yayınlanacak. İşte detaylar…

TV8'de Süslü Korkuluk adıyla lanse edilen dizi, daha sonra Terzi adıyla Netflix için çekildi ve bitti. Ulusoy bu dizide bir moda evi sahibine hayat verecekti. Başarılı oyuncunun hayranları İçerde dizisinden bu yana, 5 yıldır oyuncudan bir haber bekliyordu. Sonunda beklenen oldu!

Hakan Muhafız dizisiyle Netflix’in ilk Türk dizisinde başrolde yer alan Ulusoy, Blu TV'nin Yeşilçam dizisiyle dijitalden devam edeceğinin sinyalini vermişti. Netflix'in Terzi dizisinden sonra şimdi de bir sinema filmiyle Netflix'te karşımıza çıkacak ünlü oyuncu.

Centilmen dizisi olarak duyurulsa da, projenin bir sinema filmi olacağı öğrenildi. Çağatay Ulusoy Centilmen filminde bir jigoloyu canlandıracak. Şimdilik kadro, hikaye ve yayın tarihi bilinmiyor.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'dan bir müjdeli haber daha geldi. Oyuncu sevgilisi Duygu Sarışın ile önümüzdeki yaz evleneceği öğrenildi.
 

Editör: Didem Bektaş