Teşkilat dizisinden ayrılacak Urla’ya yerleşen Çağlar Ertuğrul yeni dizisi ve projeleri hakkında hayranlarını tatmin edecek açıklamalarda bulundu.

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni dizisi için 15 kilo alarak hayranlarını şaşırtmıştı. İzmir'in Urla ilçesinde yaşamını sürdüren ünlü oyuncu, Magarsus dizisi için çok heyecanlı. Adana'da çekilen Magarsus, Blu TV'de yayınlanacak. Kilolu ve bıyıklı yeni imajıyla hayranlarından tam not alan Ertuğrul, Magarsus'un Nisan ayında başlayacağından bahsetti.

Magarsus oyuncuları arasında Ercan Kesal, Berkay Ateş, Merve Dizdar, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Altan Gördüm gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Aksiyon dizisinden hemen sonra farklı projeler olacağını da müjdeleyen Çağlar Ertuğrul, yıl boyunca farklı projelere sıcak baktığını ifade etti.

Murat Cemcir ile birlikte bir fikir üzerinde çalıştıklarını söyleyen oyuncu, hikaye ve senaryosunun kendisine ait olduğu deli dolu bir proje yazdıklarını müjdeledi. Türkiye'de daha önce yapılmamış olan komedi-aksiyon karışımı bu proje şimdilik sır gibi gizleniyor.