Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi Camdaki Kız yeni sezon ilk bölümüyle 15 Eylül’de başlıyor. Dizinin Feride'si ve Sedat'ından ilk set paylaşımı geldi. İşte, Nur Sürer ile Feyyaz Şerifoğlu'ndan gelen o paylaşım!

KAYINVALİDE DAMAT İKİLİSİNDEN İLK SET FOTOĞRAFI

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer ile onun damadı Sedat Koroğlu’nu canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, yeni sezon çekimlerine başladıklarını bu fotoğraf ile belgeledi. Dizide birbirinden haz etmeyen bu ikiliden gelen poz, hem oyuncuların hem de Camdaki Kız hayranlarının beğenisini kazandı.

15 Eylül Perşembe akşamı Camdaki Kız 3. sezon başlıyor. Diziden gelen tanıtımın ardından dün akşam yayınlanan yeni sezon fragmanı heyecan yarattı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç ve Cihangir Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi, haftaya başlıyor.

Hasret sona eriyor ve Camdaki Kız oyuncuları bu sezon çok yoğun bir set ortamında bulunacak. Setten ilk kare bugün geldi. Dizinin Feride ve Sedat'ından gelen bu samimi ve sıcak paylaşım, izleyicileri büyüledi. İşte Camdaki Kız 48. Bölüm fragmanı!