Cardozo Şikecileri Çıldırttı

Abone Ol
Fenerbahçe'nin uzun süredir almak istediği yüksek fiyatlar önerdiği Oscar Cardozo'nun Trabzonspor ile her konuda anlaşması Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

Fenerbahçe taraftarı Cardozo'yu takımda görmek için "duran adam" eylemi yaptığı görüntüleri, Abdullah Kiğili'nin geçen sene yaptığı "Cardozo 24 saat içinde Fener'de!" sözlerini kullanarak şikecilerle resmen dalga geçen Trabzonsporlu taraftarlar, İbrahim Hacıosmanoğlu ile Cardozo'nun videosu sosyal medyaya düşünce sanal alem adeta sallandı.

Binlerce Trabzonsporlu taraftarın kısa sürede beğendiği videonun altında İbrahim Hacıosmanoğlu'na övgü dolu sözler yer aldı.

Cardozo'nun yarın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bugün Trabzon'da olması bekleniyor.

Trabzonspor'un resmi facebook üzerinden yayınlanan videoda İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte kameraya konuşan Cardozo,"Trabzon ben geliyorum" şeklinde Türkçe konuşması, transferin gerçekleşmemesi için adeta dua eden Fenerbahçeli taraftarların sabrını taşırdı.

İŞTE O VİDEO;
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }