Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada Mario Lemina ile Lamine Yamal arasında yaşanan gerginlik maçın dikkat çeken anlarından biri olmuştu.
İki futbolcunun saha içinde karşı karşıya geldiği pozisyonların ardından aralarında geçen konuşmaya ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı.
“CEHENNEME HOŞ GELDİN” İDDİASI
Lamine Yamal’a ait olduğu öne sürülen açıklamalara göre gerginlik, Mario Lemina’nın genç futbolcuya yaptığı sert müdahalenin ardından başladı.
Yamal’a atfedilen sözlerde Lemina’nın müdahale sonrası kendisine “Cehenneme hoş geldin” dediği ileri sürüldü.
“BU MAÇTA HİÇBİR ŞEY YAPAMAYACAKSIN”
İddiaya göre Lemina, bir süre sonra Yamal’ın yanına yeniden gelerek bu maçta etkili olamayacağını söyledi.
Yamal’ın ise bu sözlere gülerek “Görelim bakalım” şeklinde karşılık verdiği öne sürüldü.
YAMAL’DAN FUTBOLLA CEVAP MESAJI
Yamal’a atfedilen açıklamada genç futbolcunun saha içindeki sözlü gerilimden etkilenmediği belirtildi.
“Her yoruma tartışmayla cevap vermek zorunda değilsin. Bazen en iyi yanıt futbolunun konuşmasıdır” ifadelerinin de Yamal tarafından kullanıldığı ileri sürüldü.
“ONA İKİ ASİST HEDİYE ETTİM”
Barcelona’nın genç yıldızının maçta yaptığı iki asistin ardından Lemina ile yeniden göz göze geldiği ve “Sana söylemiştim” dediği iddia edildi.
Yamal’a atfedilen açıklamanın devamında, “Beni cehenneme hoş geldin diye karşıladı. Ben de ona beni hatırlayacak iki asist hediye ettim” ifadeleri yer aldı.

AÇIKLAMALAR İDDİA OLARAK GÜNDEMDE
Söz konusu ifadeler Yamal’a atfedilerek paylaşılırken, konuşmanın resmi bir maç içi kayıtla doğrulandığına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.
Bu nedenle saha içindeki diyaloglara ilişkin sözler iddia olarak değerlendiriliyor.




