Ceren’in Doğum Gününde Sınıf Arkadaşlarından Anlamlı Hareket

Abone Ol

Sınıfın bir bölümündeki sıraları boş bırakarak masanın üzerine Ceren Özdemir’in fotoğrafını koyan sınıf arkadaşları masayı güller ve karanfillerle donattı. Oldukça duygusal anlar yaşayan öğrencilerin büyük bir bölümü göz yaşlarına hakim olamadı.

Arkadaşları tarafından çok sevilen ve 21. yaş gününü göremeden dünyadan göçen arkadaşlarına anlamlı bir doğum günü hazırlayan sınıf arkadaşları Ceren’i hala hayattaymış gibi kabul ettiklerini söyledi. Yapılan doğum günü etkinliğine Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan da katıldı ve önemli açıklamalar yaptı.

Yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Ali Akdoğan, yönetim olarak Ceren Özdemir’in adının yaşatılması adına önemli bir karara imza attıklarını söyledi. Alınan karara göre Ceren Özdemir’in adının Müzik ve sahne Sanatları Fakültesi içerisinde bir sınıfa verileceği açıklandı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }